“İnsanlar Mekanlar Nesneler” Zorlu PSM’de perde açıyor

İnsanlar Mekanlar Nesneler Zorlu PSM’de Sahne Alacak

Merve Dizdar’ın etkileyici performansıyla bağımlılık ve kimlik arayışını derinlemesine ele alan, Duncan McMillan’ın ödüllü oyunu People Places and Things’den uyarlanan “İnsanlar Mekanlar Nesneler” 9 Ocak akşamı Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşacak.

Merve Dizdar’ın yanı sıra oyunda Nihal Koldaş, Selçuk Borak, Kerem Arslanoğlu, Bora Akın ve Ferhat Güneş rol alıyor. İbrahim Çiçek rejisiyle perdelerini açmaya hazırlanan oyunun yapımcılığını idPRo ve Zorlu PSM üstleniyor.

Emma adlı bir oyuncunun alkol ve uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle yaşadığı çöküşün ardından rehabilitasyon sürecine odaklanan, Merve Dizdar’ın etkileyici performansıyla bağımlılık ve kimlik arayışını derinlemesine ele alan sürükleyici oyun, geçmişin yüklerinden kurtulmaya çalışan bir insanın hikayesini tiyatroseverlere etkileyeci bir sahnelemeyle anlatacak.

Sahne ve kostüm tasarımını Ceyda Balaban’ın üstlendiği oyunun ışık tasarımı Yakup Çartık, koreografisi ise Taner Güngör’e ait.

Cesaret üzerine bir oyun: İnsanlar Mekanlar Nesneler

Duncan MacMillan’ın People Places and Things adlı oyunundan İbrahim Çiçek çevirisi ve rejisiyle korkularının üstüne gidebilen, gerçekle yüzleşebilen ve kendini seven bir sürece adım atan Emma’nın bağımlıklarından kurtulma hikayesi İnsanlar Mekanlar Nesneler’in 9 Ocak prömiyerinden sonra 13-14-25 ve 26 Ocak gösterimlerinin biletleri satışa çıktı.

İnsanlar Mekanlar Nesneler sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Related Posts

İlk ders zili tarihi 2025 – 2026 || Bu yıl okullar ne zaman açılacak, yaz tatili ne zaman bitiyor? MEB takvimi ile netlik kazandı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanan 2025-2026 eğitim-öğretim yılı takvimi, milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmenin merakla beklediği tarihleri netleştirdi. 2025 – 2026 ilk ders zili tarihi belli oldu. Yeni eğitim yılında okulların açılış tarihi, yaz tatilinin bitişi, ara tatiller ve yarıyıl tatili gibi önemli detaylar MEB 2025 – 2026 eğitim öğretim takvimi ile belirlendi. İlk ders zili ile başlayacak yeni dönem, öğrencilerin ve velilerin planlamalarını kolaylaştıracak. Peki, Bu yıl okullar ne zaman açılacak, yaz tatili ne zaman bitiyor? İşte, MEB’in 2025-2026 akademik takvimi!

Kıvanç Tatlıtuğ yeni projeye imza attı: Ekranlara dönüyor!

Kıvanç Tatlıtuğ yeni projeye imza attı: Ekranlara dönüyor!

MEB, YKS ve LGS adayları için 30 binden fazla ‘Tercih Danışmanlığı Birimi’ oluşturdu

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava giren öğrencilerin, liselere ve üniversitelere yerleşme süreçlerine destek olmak amacıyla 81 il ve ilçelerde 30 binin üzerinde “Tercih Danışmanlığı Birimi” oluşturuldu.

SON DEPREMLER AFAD VE KANDİLLİ RASATHANESİ 2 TEMMUZ 2025- CANLI TAKİP|| Az önce deprem mi oldu – son dakika? En son deprem nerede oldu, kaç şiddetinde?

Son depremler AFAD ve Kandilli verileri 2 Temmuz Çarşamba güncelleniyor. AFAD’dan alınan bilgiye göre Bursa Gemlik’te dün 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul’un da bazı yerlerinden hissedilirken, vatandaşlar da deprem mi oldu? sorusuna yanıt aramaya başladı. Bu sabah saatlerinde Antalya Kumluca’da 2.2 deprem büyüklüğü kaydedildi. 07:38’de ise Malatya’da 2.0 şiddetinde bir artçı deprem oldu. Peki, en son nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? İşte, Kandilli son dakika deprem AFAD son depremler verileri…

İngilizce Yeterlik Sınavı başvuruları başladı mı? e-TEP ne zaman yapılacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Elektronik İngilizce Yeterlik Sınavı (e-TEP) uygulamasının ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. Peki, İngilizce Yeterlik Sınavı başvuruları başladı mı? e-TEP ne zaman yapılacak?

Humoral bağışıklık nedir? 2025 AYT Humoral bağışıklık sorusu cevabı

Humoral bağışıklık, 2025 AYT’de biyoloji sorularından birisi oldu. Humoral bağışıklık, vücutta hücre dışındaki (sıvı ortamdaki) mikroorganizmalara karşı antikorlar aracılığıyla gerçekleşen bağışıklık türüdür. Antikorlar, B lenfositlerinden farklılaşan plazma hücreleri tarafından üretilen ve özgül olarak patojenlerin antijenlerine bağlanarak onları etkisiz hale getiren proteinlerdir. Bu bağışıklık türü, özellikle bakteri, virüs gibi hücre dışı patojenlere karşı etkilidir ve antikorlar sayesinde patojenlerin fagositler tarafından yutulması veya hücreleri enfekte etmesinin engellenmesi sağlanır.